Om oss

Velkommen til Furulunden familiebarnehage

Furulunden familiebarnehage ligger idyllisk til innerst i Furulunden. Vi er en privateid barnehage, og er godkjent for inntil 10 barn i alderen 0 – 6 år.

Om barnehagen: Vi er mye ute, og hverdagen i barnehagen er preget av mye sang, lek og humor. Vi har en flott uteplass som vi bruker mye. Vi er ute uansett vær og tar ofte avgårde på små og store turer i nærområdet.

Vi har kort avstand til skogen og andre spennende turmål. Vi er opptatt av å være tilstede og oppleve tilværelsen her og nå. Vi jobber mye med barns medvirkning og at barna i stor grad kan være med på å påvirke egen hverdag.

Vi er opptatt av at det er leken som er barnas viktigste læringsarena, og hverdagens her- og- nå- situasjoner blir brukt til å formidle kunnskaper, ferdigheter og holdninger innenfor ulike temaer.

Lek og skapende interesser, felles opplevelser, lekbasert språkstimulering og frydefulle mestringsopplevelser gir glede og trivsel. En liten barnegruppe gir trygghet for både barn og foreldre. Vi har alltid tid til en prat med foreldre både ved levering og henting.

team image
Bente Nagel Karlsen
Eier, styrer og pedagogisk leder
Bente møter barna med et stort smil og åpne armer. Hun liker å dykke inn i barnas magiske verden med barnet som guide. Hun har alltid et fang og en god klem.
team image
Kristina Skibeli Osmundsen
Eier og barne- og ungdomsarbeider
Kristina, eller Tina som hun også kalles, har stor fokus på barnas medvirkning. Hun er opptatt av å være tilstede og ha tid til undring og samtale.
team image
Sigrun Realfsen
Assistent
Barna føler seg trygge på Sigrun. Hun er både sporty og leken, og hun er raus med sin oppmerksomhet, som gjør at barna føler seg sett.
team image
Hege Reiersølmoen
Assistent
Hege tar humor med seg inn i hverdagen. Hun møter barna på deres premisser og jobber for en inkluderende hverdag med trygge rammer.
team image
Bianca Maria Karlsen
Barne- og ungdomsarbeider
Bianca er flink til å finne på gøye aktiviteter og å ha spennende samlingsstunder, samt å inkludere barna inn i leken på en god måte.